יום שבת, 29 בספטמבר 2012

קרם בננות עם נוגט

לחג סוכות שמגיע אלינו הכנתי קינוח פרווה על בסיס בננות.
הקינוח לוקח בדיוק 5 דקות הכנה והוא טעים ומרענן לאחר הארוחה הכבדה.מתקבל קרם במרקם של גלידה...
המתכון מתאים ל8 כוסות קינוח. אם אתם רוצים יותר, פשוט הגדילו כמויות.

לקרם בננות נוגט:
3 בננות בשלות מאוד חתוכות לפרוסות ,להכניס למקפיא ללילה. הן חייבות להיות קפואות בזמן ההכנה.

לאחר שהבננות קפאו, להכניס אותם למעבד מזון עם להב פלדה ולרסק, תוך כדי להוסיף 3 כפות אבקת נוגט,כף דבש,וחצי כוס שמנת מתוקה פרווה או חלב קוקוס. זהו!
להעביר לכוסות ולפזר ברס,או קוקוס קלוי.
תהנו
חג סוכות שמח 

כאן ,זה אותו קינוח,רק במקום אבקת נוגט,שמתי נוטלה וזה חלבי!
 ובסוכות חוגגים יום הולדת בע"ה לנסיכה הקטנה. היא ביקשה עוגת ברבי...עד 120 !!!


עוגת תפוחים וקצף






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger