יום שלישי, 6 בספטמבר 2011

חזה עוף ממולא בצל מטוגן,בטטה פטריות ואגוזים.


לכל אלו שביקשו דרך הפייסבוק את המתכון לגלילי העוף הללו , וגם לכל השאר(:
 הנה המתכון:
 הכמות מספיקה ל8 עד 10 חזה עוף

למלית.
בצל גדול מטוגן
עליו להוסיף 6 פטריות טריות קצוצות לקוביות
בטטה קטנה מבושלת ומעוכה
2 כפות אגוזי מלך או צנוברים או פיסטוק קלוי קצוצים.
 לערבב הכל , לתבל בכף סויה, כף רוטב צ'ילי מתוק, מעט מלח ופלפל שחור. לטעום תיבול ולהוסיף אם צריך! לקרר את המלית ,כך יותר קל לעבוד איתה. למלא שניצל לגלגל , לסגור בקיסם ולטגן. אפשר בהגשה לזלף מעל קצת טחינה מעורבבת עם סילאן ביחס של 1:1 אפשר גם לאפות רק להזהר מייבוש ייתר.


בתאבון

7 תגובות:

  1. מאיה זה פשוט ניראה מדהים.
    אם את לא זוכרת אז אני צמחונית וזה לא בשבילי, אבל האמת חייבת להאמר - זה ניראה 10 !!

    השבמחק
  2. תודה ויני. אני זוכרת שאת צמחונית. בדיוק בשבילך העליתי היום רשומה של בצל ממולא, צמחוני למהדרין!!!

    השבמחק
  3. הי מאיה, המתכון נראה פשוט........ תענוג! אף פעם לא הכנתי ממולאים אז אני תוהה אם זה לא קצת גדול עליי...
    יש לי כמה שאלות של מתחילים:
    1. האם זה משנה אם אני משתמשת בבצל לבן או בצל סגול? 2. האם זמן הבישול שונה אם אני משתמשת בסוג שונה של עוף (אני לא יודעת במה את משתמשת אבל אני מבשלת עם טבע עוף צטעמי בריאות)? 3. במידה ואני שמה צנוברים במקום אגוזים - האם עליי לקלות אותם? תודה רבה.. [שילה]

    השבמחק
  4. היי שילה.
    ממש לא משנה איזה סוג בצל את משתמשת. מה זה סוג שונה של עוף? טבע עוף הוא עוף רגיל לפי מה שידוע לי... רק גדל ללא אנטיביוטיקה וכדומה... אז זמן הבישול הוא אותו הדבר. ואם את שמה צנוברים, אכן צריך לקלות אותם לפני. אנא הקפידי שהמלית תהיה קרה ולא חמה, ולא למעוך את הגלילה בחוזקה אלא בעדינות על מנת שתשאר מלית יפה ולא תברח לצדדים. בהצלחה

    השבמחק
  5. תודה רבה על תשובתך המהירה ועל הטיפים הנוספים. מקווה שבאמת יצא לי מוצלח כמו שזה נראה פה בתמונות.. [שילה]

    השבמחק
  6. במה לצפות את השניצל המגולגל לפני הטיגון?

    השבמחק