יום רביעי, 13 באפריל 2011

חזה עוף בציפוי צ'יפס

הנה מתכון נהדר לשניצל אפוי בתנור מצופה בחטיף תפוצ'יפס.
הילדים ליקקו את האצבעות.

המתכון הוא פשוט מאוד ומתאים לפסח.

חזה עוף לפי הכמות שאתם רוצים.
את השניצל לחתוך לרצועות.

בקערה גדולה לשים 3 ביצים,לתבל במלח,  פלפל שחור, כפית חרדל ושן שום כתושה.

בקערה אחרת לשים קמח מצה........אם אתם מכינים לא לחג הפסח אפשר לשים קמח.
ובקערה נוספת לשים 2 שקיות תפוצ'יפס שריסקתם לחתיכות קטנות.
כל מה שנשאר לכם זה לטבול בקמח מצה, אחר כך בביצה ואז בציפס.
להכניס לתנור שחומם מראש ל190 ל15 דקות.

אנחנו אכלנו את זה עם רוטב צ'ילי מתוק ופירה
בתאבון.



המתכון מגליון ישן של "לאשה"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger