יום שלישי, 29 במרץ 2011

פחזניות ממולאות

כשהכנתי את הקרוקומבוש הכנתי מספר פחזניות גדולות כדי שאוכל למלא אותן, הכנסתי אותם למקפיא שיחכו בסבלנות ליום שישי ולמי שתהה, פחזניות שורדות מעולה הקפאה.

 את הפחזניות הריקות מילאתי במלית של בצל מטוגן ופטריות. והגשתי אותם עם מעט רוטב פטריות וגזר גמדי.


למלית:
3 בצלים מטוגנים היטב
להוסיף אליהם 6 או 7 פטריות גדולות  וקצוצות....... אתם יכולים להפחית או להוסיף בהתאם לצורך שלכם.
להקפיץ הכל 10 דקות.  ולתבל במוסקט מגורר , מלח ופלפל שחור מגורר.
את רוב המלית לשים בקערה בצד ולהשאיר בסיר  מעט מהמלית בשביל הרוטב

לרוטב:
להוסיף כוס מים לתוך הסיר שהשארנו בו קצת מהפטריות ומהבצל. להכניס פנימה כוס של גזר גמדי.
לתקן תיבול להוסיף שוב  מעט מוסקט ,מלח ופלפל וגם חצי כף אבקת מרק פטריות.
לבשל  20 דקות...אם חסר נוזלים אפשר להוסיף.
 אחרי 20 דקות לכבות את הגז. ובתאבון




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger