יום רביעי, 14 בדצמבר 2011

קובה מטוגנת


קובה טעימה טעימה.
אפשר להכין מראש ולהקפיא, להפשיר במקרר ולטגן.

למעטפת

2 כוסות בורגול דק , להשרות אותו במים במשך שעתיים, לסנן ולסחוט היטב.
 4 כפות קמח
2 כפות סולת
מלח  ופלפל שחור לפי הטעם.
2 כפות שמן.
את הכל לערבב היטב  ולתת לתערובת לנוח רבע שעה.
אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט קמח על מנת שהקציצה לא תתפרק לכם.



למלית
חצי קילו בקר טחון
בצל גדול קצוץ
כף בהרט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
כפית כמון.

את הבצל לטגן ולהוסיף את הבשר.
 להמשיך לטגן עד שכל הבשר כבר מבושל ולהוסיף את התבלינים.
לערבב היטב הכל ולצנן.

לקחת כדור קטן של  הבורגול ולמלא במלית. ליצור קציצה מאורכת ולטגן.

ניתן להוסיף צנוברים לתערובת או להכין את הקובה בגרסה צמחונית ,ולמלא בפטריות ובצל מטוגן.

בתאבון

‏אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה