יום שלישי, 19 באוקטובר 2010

בייגלה חם



התחשק לנו אתמול בייגלה חם וטרי. לא נכין? בטח שנכין.
לא נשאר פירור.................





את הבייגלה אני מכינה מבצק לחם די רך.
את המתכון ללחם יש בבלוג.
אני אוהבת לשחק בבצק הלחם ולהכין ממנו כל מיני דברים.
כל פעם אני משנה קצת במתכון על מנת לקבל משהו אחר.

מחצי כמות בצק הכנתי לחם מרוקאי,טעים  ורך כמו סופגניה.


3 תגובות:

  1. מאיה למה הכוונה לשנות את המתכון.. למשל אם אני רוצה להכין את הלחם המרוקאי שכתבת כאן אז באיזה אופן המתכון של הלחם משתנה?? מה לעשות?

    השבמחק
  2. היי.
    ללחם מרוקאי הצורה משתנה. זה הכל.

    השבמחק
  3. תודה רבה. חשבתי שהכוונה שמרקם הבצק צריך להיות שונה או שהכמויות המצרכים במתכון משתנים.

    האם תוכלי להעלות את מתכון הלחם ממנו הכנת את הבייגלה/פיתות מרוקאיות מכיוון ששמתי לב שיש לך כאן מגוון של מתכוני לחם...

    המון תודה ואני מאוד אוהבת את המתכונים שאת מעלה פה

    השבמחק

Powered By Blogger