יום ראשון, 6 בנובמבר 2011

פאי אפרסקים עם קרם גבינה ושקדים

פאי טעים טעים.נהדר גם אחרי הקפאה.

הכנתי אותו מערבוב של כל מיני מוצרים שהיו במקרר. אין כמויות מדוייקות כי אילתרתי תוך כדי העבודה.
אבל אני אנסה לשחזר עבורכם


לבצק
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
וחלמון
ללוש הכל ולקרר.



למלית השתמשתי ב200 גרם שקדים טחונים
שלושת רבעי כוס סוכר
חבילת גבינה לבנה של 250 גרם
4 כפות קמח
כף פודינג ווניל
2 ביצים
80 גרם חמאה מגוררת
ורבע כוס מנוזלי השימור של האפרסק.
הכנסתי גם 2 אפרסקים משומרים קצוצים דק.

את הבצק לרדד  להניח על תבנית פאי ולהקפיא חצי שעה.
לאפות ב170 אפיה עיוורת.

לערבב את כל חומרי המלית ולצקת על התחתית. לסדר מעל אפרסקים איך שבא לכם ולאפות ב 170עד שמוכן. אתם תדעו לפי הצבע.
בתאבון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger