יום שני, 11 בפברואר 2013

שעועית מוקפצת

נשנוש טעים או תוספת.(:
תחליטו אתם

לטגן שן שום כתושה
להוסיף זרעי חרדל,רבע כפית בערך.
זרעי כוסברה כתושים, באותה כמות.
כמה שבבי צ'ילי
3 כפות רוטב סויה
4 כפות סילאן
לערבב היטב ולהוסיף שעועית עדינה שטופה ומופשרת.
לערבב הכל יחד ולהקפיץ 5 דקות.
לזרות מעל מעט מלח ולהמשיך להקפיץ.אם חסר נוזלים ,להוסיף חצי כוס מים.
אחרי רבע שעה זה מוכן.
אני אוהבת שהשעועית קריספית. מי שרוצה אותה ממש מבושלת שיוסיף עוד נוזלים ועוד זמן בישול.

בהגשה  לפזר שומשום קלוי או גרעיני חמניה קלויים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger