יום שבת, 18 באוגוסט 2012

עוגיות מייפל פקאן


יש מתכונים שלא צריכים הכנה רבה ומסובכת. וכשקופסת העוגיות שעל השיש מתרוקנת...אני בטוחה שיש לכל אחד קופסא כזו(:  לי יש שתיים!! אלו  חלק מהעוגיות שממלאות את הקופסה...
המתכון של קרין גורן.


200 גרם חמאה רכה

1/4 כוס סוכר חום דמררה


2 כפות סירופ מייפל

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות קמח

קמצוץ מלח

200 גרם אגוזי פקאן טחונים גס


ההכנה:


 מחממים תנור ל-170 מעלות.

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל

 ותמצית וניל עד לקבלת תערובת קרמית
.
מוסיפים קמח ומלח ומעבדים רק עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים

פנימה פקאנים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד בבצק.

מגלגלים את הבצק הקר לכדורים בקוטר 3 ס"מ.

מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 25

דקות

 עד שהעוגיות זהובות בהירות , הן אמורות

 להישאר בהירות.

מצננים מעט ומגלגלים את העוגיות החמימות באבקת סוכר.

שומרים בכלי אטום, בטמפרטורת החדר או במקרר .

 


2 תגובות:

Powered By Blogger