יום שבת, 17 באפריל 2010

פיתות בסיר גריל

לכל אוהבי הלחם והפיתות.
המתכון רק למי שיש סיר גריל.  תאמינו לי ניסיתי להכין בתנור הביתי,  זה לא יוצא אותו הדבר.

המתכון הוא בעצם מתכון ללחם רגיל.

קילו קמח
50 גרם שמרים
חצי כוס שמן
3 כפות סוכר
כף מלח
מים........ בערך 2 עד 3 כוסות מים.  תרגישו את הבצק, אם צריך יותר מים תוסיפו.

ללוש ולהתפיח.  אחרי התפיחה ליצור כדורי בצק ולרדד לפיתה.

להכניס לתוך סיר הגריל ולהשגיח היטב כי זה עניין של שניות לפני שהפיתה תישרף.  אחרי שהפיתה מתנפחת ונוצר כיס. להפוך אותה לעוד כמה שניות ולהוציא.

בתאבון. מומלץ להגיש עם פלאפל עם הרבה טחינה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Powered By Blogger